Våra studios

Maxe Axelsson CEO EdTech Studios

Maxe Axelsson
VD EdTech Studios

Allt är möjligt

Studios för EdTech och mer

Vi verkar i våra egna studior, utrustade med det senaste inom video- och ljudinspelningsteknik och allt som hör till det. Detta innebär snabbare tillgänglighet och i slutändan mer kostnadseffektiva projekt.

Vårt nyckelbegrepp är möjligheter. Våra kunder har  en vision. Vi har kunskapen och tekniken för att göra visionen verklig. För oss är våra studios en möjlighet till skapande!

Video & Streaming

Video för e-learning och mer

Vår videostudio är utrustad med den senaste tekniken för både inspelning, redigering och livesändning. Allt en professionell videostudio behöver.

Vi har även ett greenscreen-rum och en större scen med plats för publik. Vill du intervjua gäster i en mer avslappnad miljö har vi till och med en soffmiljö. Och, naturligtvis, vår mobila utrustning som gör att vi kan komma till dig.

edTech Studios video studio green screen

Greenscreen

Du kan vara på jobbet i djungeln på scenen i rymden överallt

I vårt dedikerade greenscreen-rum kan vi få magin att hända. Varför inte spela in din video med en en bild i bakgrunden som passar själva ämnet i filmen? Eller kanske en video i bakgrunden.

Ljudinspelning

Vi kan ljud!

Med en lång bakgrund i musikbranschen så kan vi ljud. Vi driver flera voiceover- och musikstudior och vet vilken utrustning behövs för en specifik typ av inspelning eller till och med i en livesändning, och vilka inställningar som är bäst. I våra optimerade ljudstudior kan vi spela in tal, sång, ljudeffekter och mycket mer.

Woman at microphone

Animation & interaktivitet

Complex made easy

Animation och interaktivitet är två bra sätt att förenkla och förklara saker som är svåra att förstå när man bara använder ord. Och det gör det också mycket lättare att komma ihåg vad du just lärt dig. I vår animations- och interaktivitetsstudio kan vi skapa vad du vill, med interaktiv 2D- och 3D-grafik och på så sätt förklara något komplext på ett enkelt sätt.

Ta en titt

Bilder

Här finns vi

Kalmar

Bredbandet 1
392 51 Kalmar
Sweden

Här finns vi

Karlskrona

Gräsvik 2
371 75 Karlskrona
Sweden

Här finns vi

Stockholm

Råsundavägen 45
169 57 Solna
Sweden

Edtech Studios logo

Vi väntar på dig

Kontakta oss!

Eller skicka e-post via formuläret nedan.

Telenor IOT-log-white

Affärsområdet Interent of things, IoT, växer snabbt och Telenor IoT är en av de ledande. För att se till att säljteamen på alla kontor har samma produkt- och försäljningskunskap behövde Telenor e-learning-kurser. Edtech Studios skapade videor med animationer och interaktivt inlärningsmaterial.

video

Korta delar av en längre e-learningproduktion med animationer, interaktivitet och frågesporter.

Interaktivitet

En specialanpassad drag-and-drop-modul. Kort utdrag ur en längre kursdel.

Tietoevry needed some media to reach out with very interesting project called BeeLab. In BeeLab they have developed  a hightech, connected & digitalized beehive that collects information about the bees and and also the temperature in the behive and sending it to the beekeepers mobile phone app.  This makes it more easy for the beekeeper to adjust everything it time, make the bees feel better and produce more honey.

Edtech Studios made the videos, music, vocals and more.

video

Presentation video about BeeLab.

video

Longer introduction
(in Swedish)