Hur går det för eleverna? Alla uppgifter du behöver

LMS-lösningar

Learning Management System

Enkelt är bäst!

Vi arbetar med många av de stora LMS-lösningarna på marknaden och vi har märkt att de inte alltid är enkla för administratörer och kursutvecklare. I värsta fall är det till och med svårt för inläraren. Vi på Edtech Studios kan hjälpa dig att hantera ditt LMS eller till och med utbilda dig till expert. Eller så kan vi hjälpa dig att skaffa ett som passar dina behov bättre och som är lätt att använda. Och det är kärnan i det vi gör: Komplext gjort enkelt!

Vad betyder det?

Om du har köpt en e-learningproduktion eller om du har haft administratörsrollen i ett LMS har du förmodligen sett namnen Scorm, TinCan, xAPI, cmi5 med flera. Vad är de? Jo, det är olika specifikationer som definierar hur onlineinnehåll och Learning Management Systems ska interagera för att se till att innehållet i e-lärandet är portabelt på olika plattformar.

Men detta är inte av någon betydelse för inläraren. En bra och intressant kurs, blandad med rätt typ av media på rätt plats, serverad i exakt rätt mängd, och ett LMS som egentligen inte märks för inläraren, det fungerar bara. Det är nyckeln till nätbaserad inlärning. Om du vill veta mer eller bara prata om dina idèer är du välkommen att kontakta oss.

Våra processer

Kvalitet i varje steg - vår högsta prioritet!

Vår projektledningsmodell bygger på PDCA – Planera (Plan), Gör (Do), Kontrollera (Check), Agera (Plan). Målet är att se till att projektet uppnår de resultat som våra kunder vill ha.

Kundexempel LMS

Driving technology for leading brands
jeroen berwaerts academy logo

Jeroen Berwaerts Academy

Jeroen Bernaerts är en belgisk trumpetspelare som är känd över hela världen. Nyligen bestämde han sig för att dela med sig av sin enorma kunskap genom att skapa en omfattande masterclass-serie. Han valde EdTech Studios för att inrätta en inlärningsplattform med en betalningssystem. 
CEI logotyp

Continuing Education Institute

Continuing Education Institute arbetar med stora kunder som Google, Apple och Amazon. Edtech Studios uppdrag var att integrera och konfigurera inlärningsplattformen och e-handelssystemet för att erbjuda kurser för en kommersiell marknad.
Edtech Studios logo

Vi väntar på dig

Kontakta oss!

Eller skicka e-post via formuläret nedan.

Telenor IOT-log-white

Affärsområdet Interent of things, IoT, växer snabbt och Telenor IoT är en av de ledande. För att se till att säljteamen på alla kontor har samma produkt- och försäljningskunskap behövde Telenor e-learning-kurser. Edtech Studios skapade videor med animationer och interaktivt inlärningsmaterial.

video

Korta delar av en längre e-learningproduktion med animationer, interaktivitet och frågesporter.

Interaktivitet

En specialanpassad drag-and-drop-modul. Kort utdrag ur en längre kursdel.

Tietoevry needed some media to reach out with very interesting project called BeeLab. In BeeLab they have developed  a hightech, connected & digitalized beehive that collects information about the bees and and also the temperature in the behive and sending it to the beekeepers mobile phone app.  This makes it more easy for the beekeeper to adjust everything it time, make the bees feel better and produce more honey.

Edtech Studios made the videos, music, vocals and more.

video

Presentation video about BeeLab.

video

Longer introduction
(in Swedish)