Utbilda kunder och personal online

E-learning

E-learning med teknik och pedagogik i harmoni

Vad är e-learning?

På EdTech Studios utvecklar och producerar vi e-learning, dvs digitala utbildningar för våra kunders räkning. Vi erbjuder alla steg i produktionsprocessen, från utbildningsplanering till leverans till slutanvändare. Utifrån våra kunders behov och mål skräddarsyr vi projekten för att uppnå de lösningar som ger de mest effektiva resultaten.

Vi vet att alla företag har olika behov och förutsättningar för att utveckla och genomföra digital utbildning. Det kan handla både om tidigare erfarenhet av att genomföra utbildningar och om det produktionsstöd som krävs. På EdTech Studios utgår vi från dina behov och mål och tillhandahåller de utvecklings- och produktionstjänster som behövs, från början till slut.

Prova på några korta exempel  på e-learning nedan.

Varför e-learning?

 Några av fördelarna med e-lärande är:

  • Flexibilitet: E-learning gör det möjligt för kursdeltagarna att få tillgång till utbildningsinnehåll när som helst och från vilken plats som helst.

  • Självständigt tempo: Det är en stor fördel för dem som behöver extra tid för att förstå vissa begrepp eller för de som vill gå igenom materialet snabbare.

  • Kostnadseffektivt: E-learning är mer kostnadseffektivt än traditionellt lärande på plats, eftersom det eliminerar behovet av fysiska klassrum och material. Och därmed mycket miljövänligt.

Våra processer

Kvalitet i varje steg - vår högsta prioritet!

Vår projektledningsmodell bygger på PDCA – Planera (Plan), Gör (Do), Kontrollera (Check), Agera (Plan). Målet är att se till att projektet uppnår de resultat som våra kunder vill ha.

Kundprojekt e-learning

Komplex made easy

Svenska intensivvårdsregistret

Tillsammans med Svenska intensivvårdsregistret utvecklade vi flera omfattande onlineutbildningar som Vårdtyngd Sverige, Diagnosis, SAPS3 mm.
Yamaha

Interaktiv guide

E-learning: digitala handböcker / interaktiva guider När Yamaha lanserade nya tekniska lösningar för webbmöten fick EdTech studios i uppdrag att utveckla interaktiva digitala produktguider.

e-Health: Interactive eLearning. Part 3 (Swedish only)

Edtech Studios logo

Vi väntar på dig

Kontakta oss!

Eller skicka e-post via formuläret nedan.

Telenor IOT-log-white

Affärsområdet Interent of things, IoT, växer snabbt och Telenor IoT är en av de ledande. För att se till att säljteamen på alla kontor har samma produkt- och försäljningskunskap behövde Telenor e-learning-kurser. Edtech Studios skapade videor med animationer och interaktivt inlärningsmaterial.

video

Korta delar av en längre e-learningproduktion med animationer, interaktivitet och frågesporter.

Interaktivitet

En specialanpassad drag-and-drop-modul. Kort utdrag ur en längre kursdel.

Tietoevry needed some media to reach out with very interesting project called BeeLab. In BeeLab they have developed  a hightech, connected & digitalized beehive that collects information about the bees and and also the temperature in the behive and sending it to the beekeepers mobile phone app.  This makes it more easy for the beekeeper to adjust everything it time, make the bees feel better and produce more honey.

Edtech Studios made the videos, music, vocals and more.

video

Presentation video about BeeLab.

video

Longer introduction
(in Swedish)